Het Netwerkstation

OVER ONS
Wij bieden integrale oplossingen voor bedrijfsvraagstukken

Heb jij een nieuw idee, vraagstuk m.b.t ondernemen of wil je sparren over nieuwe bussiness, maar weet je niet waar je moet beginnen? Het Netwerkstation helpt jou om deze gedachtes om te zetten naar een daadwerkelijk plan. Met jarenlange ervaring als ondernemer en de benodigde kennis in huis, denken wij graag mee met jouw vraagstukken. Ook kunnen wij door ons grote netwerk verschillende partijen zoals particulieren, hulpbehoevende, gemeenten, instanties, expats of werkgevers ontzorgen en koppelen.

Wij staan altijd open voor nieuwe bussiness!

Voor wie

Je bent (startende) zzp’er, mkb’er of directeur-grootaandeelhouder. Als ondernemer heb je soms behoefte aan een frisse kijk op je idee, bedrijf of organisatie. Als onafhankelijk en deskundig adviseur kunnen wij je verder helpen.

Waarom

Wij gaan verder dan alleen het inzetten van ons netwerk met professionals. Door het combineren van kennis en het koppelen van competenties creëren we succesformules en win-win situaties waarbij de nadruk ligt op samenwerken en het daadwerkelijk uitvoeren.

Een faillissement hoeft niet het einde te zijn van jouw bedrijf. Soms is een doorstart mogelijk. Het Netwerkstation kijkt graag met je mee of een doorstart mogelijk is met de winstgevende delen van uw B.V.

Wij hebben ruime ervaring bij het begeleiden van ondernemers op het gebied van strategische, tactische en operationele beslissingen. Zoals:

  • Starten van een bedrijf;
  • Investeringsbeslissingen;
  • Financieringsaanvragen;
  • Fiscale optimalisering;
  • Personeelszaken;
  • Besparingsvraagstukken.

Als ondernemer heb je soms behoefte aan een frisse kijk op je organisatie door een onafhankelijk adviseur. Het Netwerkstation helpt je graag verder, door samen eens goed te kijken naar de bedrijfsvoering en het management. Samen kunnen wij de bedrijfsprocessen efficiënt(er) inrichten. Door het opzetten van de juiste koers kun jij doelgericht blijven ondernemen.

Heb je hulp nodig bij het bepalen van je verdien- of businessmodel? Wij adviseren jou graag. Zo weet jij straks precies waar je klanten kunt vinden en hoe je winst kunt maken.

Het Netwerkstation wil een betere toekomst geven aan diegene die het nodig hebben. Mede door het inzetten van de juiste kennis en handen. Maar ook door het volledig ontzorgen en koppelen van partijen zoals particulieren, hulpbehoevende, gemeenten, instanties, expats, werkgevers en vluchtelingen. Daarbovenop het verzorgen en begeleiden van trainingen, integratie en re-integratie trajecten ten aanzien van diverse doelgroepen die door een beperking een afstand hebben tot de arbeidsmarkt in Nederland.